Winkels Korsten open

Geplaatst op 10 maart 2013 in de categorie Nieuws
Laatste update van dit bericht: 11 maart 2013 om 00:00 uur

Zondag is bij Bakkerij Korsten aan de Maaspoort de gehele dag met man en macht gewerkt aan het herstel van de bakkerij. De bakkerij werd zaterdag getroffen door een heftige brand.

Via de website en social media bedankt de bakkerij iedereen voor de lieve berichten en steun die hebben mogen ontvangen na de brand. Ook bedanken ze de hulpdiensten voor hun acute en adequate handelen in een zeer paniekerige situatie.

Korsten wil zo snel mogelijk weer in productie gaan en zondag zijn de herstelbedrijven waaronder Arepa en Holland Herstel Groep meteen aan de slag gegaan. Volgens Korsten zullen naar verwachting maandag alle winkels, op de Maaspoort na, open zijn. Het volledige herstel van de vestiging aan de Maaspoort kan nog een tijdje in beslag nemen.

Er was zondag wel een kleine opsteker voor Korsten. De bakker werd tijdens het Bakkersvak 2013 in Rosmalen uitgeroepen als provinciale winnaar in de verkiezing ‘leukste bakker van Nederland’. Korsten eindige op een eervolle 6e plaats in de nationale top.

Blijf op de hoogte via:
- BakkerijKorsten.nl
- twitter.com/bakkerijkorsten
- facebook.com/bakkerijkorsten

Share Button


Bijdrage van: - | Bron: Bakkerij Korsten | Foto: Weertdegekste.nl

Tags: , , , ,

Heb je een nieuwstip? Laat het ons weten!
Als dank verloten we elke maand een vlaai van Bakker Vries onder de tipgevers.

1 reactie op “Winkels Korsten open”

  1. Iche zegt:

    Matti, Fred, Lillian en het personeel veel sterkte en ook gefeliciteerd met de gewonnen prijs.Partners van Weertdegekste.nl: