Afgelopen zondag liep je overal in de binnenstad clowns tegen het lijf. Met grappen, trucs en dieren toverde de clowns bij zowel kinderen als volwassenen een grote glimlach op het gezicht.

 • Helmie

  Wij waren gisteren met onze kleinzoon in de stad, die clowntjes :feest in de stad zagen er heel gezellig uit.
  Alleen jammer dat je een stempelkaart kreeg van een clowntje :feest waar je 6 stempels van 6 verschillende clowntjes :feest die verdeeld over de stad rondliepen moest verzamelen voor een verrassing. Die kleine moest perse die stempeltjes dus heeft opa zich rot gezocht naar die 6 verschillende clowntjes :feest in de stad. Uiteindelijk had hij naar uren de 6 stempels,en de verrassing was een mini lolly. :grr

 • Willem

  Weert promotion, centrum management noemen ze dat. Een schande dat er maar een mini lolly vanaf kan. Op deze manier kunnen ze beter niets organiseren. Weert op z’n best. :boos

  • Sender

   Doe is niet zo klagen. Ben blij dat er tenminste iets georganiseerd wordt in Weert. Wat had je verwacht te krijgen? Een nieuwe Iphone? Een nieuwe keuken? Een makeover door Maik de Boer? Kinderen zijn al lang blij met een lolly. Ook al is het een mini. Beetje apart om te denken dat je een of ander super cadeau krijgt. En als het je niet aanstaat ga je toch niet op zoek naar clowns.

   • Martijn

    Inderdaad. Kinderen genieten ook meer van een lekkere lolly, dan dat ze plezier hebben van bijvoorbeeld een goedkoop (qua kwaliteit) speelgoedautootje.

 • Helmie

  Is ook niks mis met een lolly.
  Maar dan moeten ze niet zeggen dat ze een cadeautje krijgen als de stempelkaart vol is. Die lolly’s hadden ze gewoon moeten uitdelen. En wie zegt dat we aan een super cadeau zaten te denken. Helemaal niet dus, maar voor mijn part was het een snoepzak of stoepkrijt geweest.
  Maar jullie hebben zeker nog geen kinderen.