Scouting Tungelroy is in 1962 opgericht door een aantal enthousiastelingen die iets voor de Tungelroyse jongeren wilde betekenen. Van een verkennersgroep van circa 12 jongeren is de groep in 50 jaar uitgegroeid tot een van de grootste Scoutinggroepen van Limburg, met leden en leiding uit de omringende dorpen en steden.

Om dit 50-jarig bestaan te vieren, heeft de scouting in april 2012 een groots en spetterend weekend georganiseerd voor alle leden, leiding en vrienden van Scouting Tungelroy, in Opoeteren, België. In het najaar hebben 16 man (en vrouwen!) leiding en oud-leden een helse tocht gefietst van 1570 kilometer naar het graf van Kardinaal Mindszenty in Hongarije, als sponsortocht voor verschillende goede doelen.

Dit jaar sluit de scouting op zaterdag 11 mei 2013 het jubileumjaar af met een groots dorpsfeest en een reünie voor alle oud-leden, leden, leiding en alle mensen die Scouting in al die jaren een warm hart hebben toegedragen onder het motto: ‘wie jarig is trakteert’.

Oud leden en leiding die graag naar deze reünie willen komen kunnen zich aanmelden via [email protected] (of telefoonnummer 0495-564229)

Ken je nog oud-leden of leiding van Scouting Tungelroy? Maak hen dan attent op deze oproep en kom na aanmelding samen met patrouille of nest naar deze gezellige reünie.

> Scoutingfolder (PDF)