Ell – De bewoners van een woning aan de Swartbroekstraat in Ell betrapten zondagavond rond 20.30 uur twee inbrekers in hun woning.

Toen een van de verdachten werd vastgepakt door een omstander, sloeg deze met een breekijzer maar werd er niemand geraakt. Het tweetal is vervolgens gevlucht in vermoedelijk een witte personenauto.

Zover bekend is er niets meegenomen vanuit de woning. Naar aanleiding van een Burgernetmelding kwamen er diverse tips bij de meldkamer van de politie binnen waarmee verder onderzoek wordt gedaan. De toegang tot de woning werd verschaft door een raam open te breken.

Het tweetal is vermoedelijk van buitenlandse afkomst, 25 tot 30 jaar oud en een kleine man droeg donkere kleding en de langere man droeg onder meer een grijs shirt. Mensen die meer informatie hieromtrent hebben welke kan leiden tot de aanhouding van de verdachten, worden verzocht de politie te bellen via 0900-8844.

Burgernetbericht:

Actie gestart: zondag 14 april 2013 20:57:06
Aantal benaderde deelnemers: 89
SMS berichten: Inbraak op de Swartbroekstraat in Ell. 2 daders overlopen, houden zich schuil in Ell. Mannen met getint uiterlijk. Heeft u informatie? Bel 0900-8844 Einde burgernetactie. Bedankt voor uw medewerking.

1 REACTIE

Comments are closed.