Foto’s – Zaterdag vond in Tungelroy het grote jubileumfeest plaats vanwege het 50-jarig bestaan van scouting Tungelroy. Scouting Tungelroy werd in 1962 opgericht en is in 50 jaar tijd uitgegroeid tot een toonaangevende groep bij bijna 300 leden uit de wijde omgeving.

De scouting sloot zaterdag het jubileumjaar af met een feest. Overdag werd er groot uitgepakt voor de kinderen. Tokkelen, klimmen en een rit op de rodeo-stier waren slechts enkele activiteiten die waren opgezet. De absolute publiekstrekker wat het indoor laserschieten. Vanavond vindt er een reünie plaats. Ruim 200 (oud-)leden, waaronder uit Canada, zullen de dag afsluiten in de feesttent.

Met de activiteiten wilde de scouting haar veelzijdigheid, afwisseling en plezier laten zien. Mocht je interesse hebben in de scouting dan ben je van harte welkom. Ook voor kinderen met een lichamelijke of geestelijke beperking heeft de scouting een smurfengroep.

www.scoutingtungelroy.nl

Bekijk een sfeerimpressie:

3 REACTIES

 1. 50 jarig jubileum, proficiat.

  Maaruhh, huhh?
  In 1962 opgericht, het is nu 2013.
  Da’s volgens mij nog altijd 51 jaar geleden.

  Was de organisatie misschien een jaar te laat met sparen voor dit feest?

 2. @Klik
  De groep bestaat sinds 5 augustus 1962,,,
  Dus dat is 50 jaar en 9 maanden geleden… En geen 51 🙂
  En het is de afsluiting van het jubileum jaar,, dus eigenlijk was het feest nog wat vroeg 😉

Comments are closed.