De gemeente Weert organiseert op dinsdag 18 juni een informatieavond over de nieuwe voetbalaccommodatie van DESM op Vrouwenhof.

De avond begint om 19.30 uur en vindt plaats in het clubgebouw van schutterij St. Job, Kaaskampweg 7 in Weert. Tijdens de informatieavond krijgen omwonenden en andere geïnteresseerden een toelichting over de inrichting van de omgeving van het nieuwe clubgebouw van DESM. Iedereen is van harte welkom.

De gemeente Weert realiseert in samenwerking met voetbalvereniging DESM de nieuwe voetbalaccommodatie aan de Kaaskampweg in Weert.

Bureau Kragten geeft een toelichting op het inrichtingsplan van de omgeving rondom het nieuwe clubgebouw. Het inrichtingsplan bestaat o.a. uit twee natuurgrasvelden, één kunstgrasveld, parkeerterrein, terras voor het clubgebouw, voet- en fietspaden, kruispuntplateau met de Achterstestraat en beplanting.

Voorafgaand aan de uitwerking van de plannen is een klankbordgroep samengesteld, waarmee onderwerpen als inrichting, groen en verkeer zijn besproken. Tijdens de informatieavond is gelegenheid tot het stellen van vragen. Neem voor meer informatie contact op met de gemeente Weert via tel. (0495) 575 000 of [email protected] Je kan ook kijken op de website www.weert.nl voor meer informatie.

1 REACTIE

Comments are closed.