De A2 wordt afgesloten tussen Maarheeze en Nederweert in beide richtingen. Dit gebeurt op zaterdag 6 juli 2013 vanaf 16.00 uur en duurt tot zondag 7 juli 2013 16.00 uur.

De afsluiting is nodig vanwege de werkzaamheden aan het Ecoduct. Er worden in dit weekend namelijk liggers geplaatst over de A2. Je wordt geadviseerde de gele omleidingsborden te volgen.

8 REACTIES

  1. Misschien is dit wel in overleg gebeurt. OLS is een Limburgs feestje dus de aanvoer vanuit het noorden over de A2 zal beperkt zijn. Bospop kan hierop anticiperen.

  2. Verder zal de A2 tussen Valkenswaard en Eindhoven ook op hetzelfde moment afgesloten zijn omdat daar ook de liggers van het ecoduct geplaatst gaan worden.

  3. Kwa ols zal je waarschijnlijk wel gelijk hebben.
    Met bospop zal het wat lastiger gaan worden. Dat eerste opbouw weekend zal wel aardig met vertragingen komen…

  4. Wat een zielige reactie ruudm22679. Er zijn meerdere wegen die naar Weert leiden. En Weert is niet zo’n wereldstad dat er met alles wat daar gebeurt rekening gehouden dient te worden.
    Er zijn ongetwijfeld omleidingsroutes en dan doet men er maar 15 minuten of meer over. So what!!!

  5. En voor al het wild zoals o.a. konijntjes, haasjes, hertjes, egeltjes en andere wilden waarvoor het Ecoduct bedoeld is: volg de gele omleidingsborden met W van wild.

Comments are closed.