De politie in Gelderland is een onderzoek gestart nadat een verwarde man vanmiddag een auto mee wilde nemen waar nog een 3-jarig meisje in zat. Agenten die dit zagen konden voorkomen dat de man er vandoor ging. Hij is aangehouden.

Het incident dat plaatsvond op de Valkestein in Ede is rond 14.45 uur bij de politie gemeld. Agenten zagen dat een vrouw probeerde te voorkomen dat een man er met een auto vandoor ging. Zij grepen direct in en hebben de 32-jarige man uit Weert aangehouden. De vrouw bleek de moeder te zijn van het 3-jarige meisje dat nog in haar auto zat. Zij zag dat een vreemde man er plotseling met haar auto en kind vandoor wilde gaan.

De verdachte bleek erg verward te zijn en is overgebracht naar het politiebureau. Daar is de crisisdienst ingeschakeld om de geestelijke gesteldheid van de verdachte te beoordelen. De politie heeft het incident in onderzoek.

1 REACTIE

  1. Ja, je mag tegenwoordig mag en kun je geen hulp meer aanvragen voor iemand die verward is. Neen, dit moeten ze zelf doen?! Hoe kan iemand zélf om hulp vragen als ze zelf niet eens door hebben dát ze hulp nodig hebben? Triest!! Nu is dit gelukkig goed afgelopen maar stel je toch eens voor dat het de man gelukt was om de auto met daarin het driejarige kind mee te nemen? Jeetje mina…Maar goed,aan de andere kant snap ik de moeder ook niet dat zij uberhaupt haar kind alleen achter durft te laten in de auto!

    De wereld zit vol met rottigheid!

Comments are closed.