Auto tegen vangrail A2

Foto’s – Zondag omstreeks 20.30 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een eenzijdig ongeval op de snelweg A2.

Onder het viaduct van de Roermondseweg (N280) was een auto door onbekende reden in een slip geraakt en tegen de vangrail gebotst. Uit voorzorg werd ook de brandweer van Nederweert en Weert gealarmeerd voor een mogelijke technische bevrijding. De drie inzittenden wisten allemaal het voertuig op eigen kracht te verlaten. De brandweer hoefde verder niet actie te komen evenals de ambulancedienst.

Het verkeer ondervond lichte hinder van het ongeval. Een korte file tussen Weert-Noord en afslag Kelpen-Oler was het gevolg. De politie leidde het verkeer via het viaduct weer de A2 op. De auto is afgesleept door een berger waarna de A2 weer werd vrijgegeven voor het verkeer.

er zijn geen afbeeldingen gevonden