Foto’s – Grote pech voor een zakenman vandaag. Hij strandde met zijn auto op de A2 net voor de Brabantse grens bij Weert.

Iets na zessen werd de brandweer van Maarheeze en Weert gealarmeerd voor een autobrand op de snelweg ter hoogte van hectometerpaal Li 186,7. Passanten zagen zwarte rook onder de motorkap van de auto vandaan komen en waarschuwde de brandweer.

Bij het ter plaatse komen van de politie was de brand al gedoofd. De brandweer werd ‘ontalarmeerd’ en kon rechtsomkeert maken richting de kazerne. De auto werd afgesleept door een berger. Het verkeer ondervond geen hinder van het brandje.

no images were found

2 REACTIES

  1. ze geeft wel het goede voorbeeld zoals het hoort. netjes achter de vangrail dan kan haar ook niks gebeuren terwijl ze het deelt op sociaal media.

Comments are closed.