Beatrixlaan deels open

Vanwege de werkzaamheden aan de Houtstraatlossing is een deel van de Beatrixlaan op dit moment voor verkeer afgesloten. Op vrijdag 12 juli gaat een deel van de Beatrixlaan weer open. Dat is het gedeelte tussen Maaseikerweg en Irenelaan.

Het deel tussen Irenelaan en Drakesteyn/Willem de Rijkestraat kan dan nog niet worden opengesteld. Dit gaat uiterlijk op vrijdag 26 juli open. Op 12 juli gaan ook de Louis Regoutstraat en de Stationstunnel weer open.

Het deel van de Beatrixlaan tussen Irenelaan en Drakesteyn/Willem de Rijkestraat wordt in deze twee weken verder bestraat. Na de bouwvakvakantie, op maandag 5 augustus, wordt dan gestart met werkzaamheden aan het deel van de Beatrixlaan tussen Drakesteyn/Willem de Rijkestraat en Julianalaan.

Louis Regoutstraat
De Louis Regoutstraat en de Stationstunnel gaan op vrijdag 12 juli weer open voor gemotoriseerd verkeer. Het trottoir in de Louis Regoutstraat wordt in de weken na 12 juli afgemaakt. De fietspaden zijn na de bouwvakantie aan de beurt. In de tussentijd blijft de omleidingsroute voor de fietsers tussen de sloot en het spoor gehandhaafd.

Afsluiting vanaf 5 augustus
Na de bouwvakantie, vanaf 5 augustus, wordt het deel van de Louis Regoutstraat tussen de Kerkstraat en de Blekerstraat/Kammerstraat aangepakt. Daarbij gaat ook een deel van de Kerkstraat en het hele Beraplein op de schop. Voor fietsers en voetgangers is er een omleiding vanaf de Dries. Dit deel van de werkzaamheden duurt tot medio oktober.

Meer informatie kun je vinden op www.houtstraatlossing.nl en www.weert.nl/spoorzone.