Foto’s/video – Ouderwets gezellig was de 33e editie van Bospop in Weert. De organisatie laat weten terug te kijken op een zeer geslaagde editie met vele hoogtepunten.

Ook tijdens de zondag was het gezellig en druk. 9000 levensgenieters kwamen af op de tweede festivaldag en genoten zichtbaar van de muzikale klanken en sfeer. We kunnen er een heel verslag aan wijden, maar beelden zeggen meer.

Video via youtube:
http://youtu.be/nMZOHDb0OaM

Video Bospop:
Anton war auch auf dem Festival

no images were found


App-gebruiker? Bekijk de website voor de foto’s.

11 REACTIES

 1. blij dat bospop ge daan is hoor met dat geluid overlaas daar moet de gemeente ook maar eens na kijken als wij zo wat doen dan staan ze zo aan de deur ze moeten het maar op een andere plaats gaan doen in 2014 zo dat wij geen laas meer hebben van dat muziek

 2. super gaaf weekend gehad alles perfect geregeld goede bands goed eten en drinken ev vooral allemaal gezellige mensen….chapeau voor de organisatie…

 3. Ben ik ook mee eens, hulde aan de organisatie. Alles liep perfect tot aan de verkeersborden en aanwijzingen toe enz.

 4. Tjonge jonge. Je weet allang van te voren wanneer Bospop is. Je had je vakantie eerder kunnen boeken ipv te zeiksnorren.

 5. Johan Cruijf zou zeggen heb zijn voordeel en zijn nadeel. Mensen die er vlakbij wonen zitten al snel te morren. Ik vond het op afstand een mooie gelegenheid om na 3 jaar de muziek weer aan te horen. Ja ja Casper dan motte gij mer ene hollyday boeken als die bler muziek in aantocht is.

 6. Ik ben blij dat we Weert weer terug op de kaart kunnen zetten met zo een gezellig festival.
  Mensen uit alle streken van het land gesproken en iedereen was toch wel zeer blij met het feit dat we weer op de oude lokatie terug waren.
  Alles zat mee en och die paar dagen muziek overlast…als je in de stad of rond de singels woont heb je er wel meer dagen per jaar last van (carnaval, kermis).

  Volgend jaar gaan we weer voor de totale uitverkoop…goed voor de Weerterlandse economie !!

 7. Een mooie mail quote:

  a) Hallo ik woon midden op Boshoven, kan ik vrijkaarten krijgen vanwege de geluidsoverlast?
  (believe me: was bijna aan de andere kant van Boshoven)
  b) Neen, helaas, alleen directe aanwonenden kunnen aangeven of ze vrijkaarten willen.
  (precieze regeling hiervoor is mij niet bekend)
  a) Ow…U bent niet erg klantvriendelijk….
  b) Huh? klantvriendelijk? Sorry, een klant is iemand die betaald….

  Dit is de mail in het kort samengevat en er werd best boos gereageerd door de mailer.

  Kijk, als het publiek zo wat door je voortuin banjert en je met je kop tegen de speakers aanwoont, ja, dan mag je van mij best een paar kaarten krijgen, maar dit?
  Straks komt er een van Leuken aan voor kaarten…..

Comments are closed.