Foto’s – Rond half zes vanmorgen kwam bij de brandweer een melding binnen van een brand in een loods gevuld met pallets aan de Wetering in Weert.

De melding was afkomstig van het bedrijf Trespa Facilities. Er zou een loods van 1000 vierkante meter gevuld met pallets in brand staan. Aan de hand van de melding schaalde de meldkamer brandweer gelijk op naar grote brand. Hierop werden de verschillende brandweereenheden, Stramproy en Weert, gealarmeerd.

Nog tijdens het aanrijden van de brandweereenheden kwam het bericht van het bedrijf dat er niets aan de hand zou zijn. Wat bleek, door de laag opkomende zon in combinatie met mist, zag het net zo uit alsof de loods geheel in brand zou staan. De brandweereenheden zijn inmiddels huiswaarts gekeerd.

no images were found

10 REACTIES

  1. Beter n keer voor niets rijden lijkt me! Mannen worden toch per maand betaald en niet per keer uitrijden 😉

  2. Volges mich kriege diej per oor betaaldj, dus kösj waal diëgelik géldj…drei-j wagés x zés man en de leijerwaage twieë = twintjig man x ein oor zeen twintjig oore!!!!

Comments are closed.