Brand Trespa blijkt mist

Foto’s – Rond half zes vanmorgen kwam bij de brandweer een melding binnen van een brand in een loods gevuld met pallets aan de Wetering in Weert.

De melding was afkomstig van het bedrijf Trespa Facilities. Er zou een loods van 1000 vierkante meter gevuld met pallets in brand staan. Aan de hand van de melding schaalde de meldkamer brandweer gelijk op naar grote brand. Hierop werden de verschillende brandweereenheden, Stramproy en Weert, gealarmeerd.

Nog tijdens het aanrijden van de brandweereenheden kwam het bericht van het bedrijf dat er niets aan de hand zou zijn. Wat bleek, door de laag opkomende zon in combinatie met mist, zag het net zo uit alsof de loods geheel in brand zou staan. De brandweereenheden zijn inmiddels huiswaarts gekeerd.

er zijn geen afbeeldingen gevonden