Kermis in Budel-Schoot

Budel-Schoot – Vanaf zaterdag 13 juli is het weer feest in Budel-Schoot. Daar start namelijk na de kermismis de jaarlijkse kermis. Deze duurt tot en met dinsdag 16 juli.

Op het kermisterrein aan het Vogelsplein staan dit jaar de autoscooters, de rupsbaan, de draaimolen, de grijpkranen, het lijntrek- /bussenspel, Convoy (buggy’s) en de fotoschietsalon opgesteld. Deze attracties zorgen voor het nodige vertier. De gebakkraam en de suikerwerken met de suikerspin zorgen voor de inwendige mens. Tenslotte zijn de vrijwilligers van de hernieuwde levenskracht vertegenwoordigd op de kermis, die met het enveloppenspel hun maatschappelijke bijdrage leveren aan onze gemeenschap.

De kermismis op zaterdag 13 juli om 18.00 plaats op de autoscooter. Deze dienst wordt voorgegaan door Pastoor Cornelissen. Je bent hiervoor van harte uitgenodigd. Deze kermismis wordt muzikaal ondersteunt door het gemengd koor en het welbekende dweilorkest “ Goe Zat” van Budel-Schoot.

Na afloop van deze kermisviering zal onder het genot van een oliebol de kermis officieel worden geopend door de wethouder kermiszaken. Jong Nederland van Budel-Schoot zorgt tijdens de gehele kermisperiode voor verfrissende drankjes en moderne muziek. Verder zullen de kermisexploitanten tijdens de kermis voor de nodige promotie zorgen.

Wegafsluiting kermis Budel-schoot 2013:
Alle kermisattracties worden op het grasveld van het Vogelsplein opgesteld. Hiervoor zal het terrein worden afgesloten met wegafzettingen (uitgezonderd het bestemmingsverkeer). Vanaf woensdag 10 juli mogen de kermisexploitanten starten met de opbouw van hun kermisattracties.

Vanuit veiligheidsoverwegingen wordt tijdelijk een 30 km-zone ingesteld op de Grootschoterweg tussen de supermarkt de Plus en de kruising Dwarsstraat/Grootschoterweg.