Ducati specialdag in Weert

Motorliefhebbers kunnen binnenkort hun hart ophalen in Weert. Bij Partycentrum de Sluis wordt op zondag 4 augustus een Ducati Specialdag opgezet.

Ducati Club Nederland organiseert elk jaar op de eerste zondag van augustus een jaarlijkse specialdag. Die dag wordt het terrein van de Sluis omgetoverd tot een Ducati domein.

Tijdens deze dag wordt de speciaalste Ducati special verkiezing gehouden. Iedereen met een zichtbaar niet originele Ducati, clubracer, Bimota, Squalo of zeldzame Ducati zoals een tricolore, classic, Bostrom replica, MHE, desmosedici is van harte welkom om aan de verkiezing mee te doen. Heb je een gewone Ducati of ben je gewoon nieuwsgierig dan ben je uiteraard ook van harte welkom.

Het wordt een grote happening compleet met standhouders en een speciale spot voor de Ducati Specials. “Roffel je Duc “volle sajs” noar Wieért. Wieért ‘the place to be’ op elke eerste zondag van de maand!”.

ducati