Noodweer Cranendonck

Foto’s – Net als in Weert hadden ze dinsdag in Cranendonck ook natte voeten. In de buurgemeente van Weert werden ook alle zeilen bijgezet om hulp te verlenen.

In Maarheeze stonden eveneens een aantal straten blank. Ook huizen en garage’s stroomden vol water. Het noodweer liet ook een kapperszaak en een restaurant niet bespaard. Buurtbewoners hielpen elkaar met dweilen en het vullen en plaatsen van zandzakken.

Diverse brandweerkorpsen rukten uit om op zoveel mogelijk adressen hulp te kunnen verlenen. Men kreeg ondersteuning van de brandweer uit Heeze, Leende en Valkenswaard.

In Budel had de brandweer hun handen vol aan een omgevallen boom, op een boerderij aan de Schoordijk. De rotte boom had het door de harde wind begeven en was op een boerderij gevallen. Dit leidde tot stroomuitval bij de omliggende woningen.

Voor zover bekend vielen in Cranendonck geen gewonden.

Foto’s: Foto Hammie Productions

er zijn geen afbeeldingen gevonden