Gespot: lantaarnpaal

Gespot – Vanaf heden gaan we de gespot-reeks bij wijze van proef meenemen in de berichtgeving. Er bestaat behoefte om soms te kunnen reageren op opmerkelijke foto’s uit het Weertse. Dat kon tot op heden alleen via Facebook.

Jullie als bezoekers zijn immers bijzonder creatief op het verzinnen van onderschriften. En daar houden wij én andere bezoekers van. Voorwaarde is wel dat het geen kwetsende of vervelende reacties zijn, maar daar hebben we huisregels voor. Er mag immers wat meer gelachen worden in deze wereld.

Vandaag trappen we af met een lantaarnpaal. Deze staat mooi afgewerkt en wel in het nieuwe fietspad van de Louis Regoutstraat. Men heeft zelfs de stoeptegels op maat gesneden voor een nette afwerking rondom de paal. Zou het een blijvertje zijn of is het een nieuwe uitdaging voor stappers die terugkeren naar huis? Verzin maar wat leuks.

lantaarnpaal