Harense Smid weer open

In navolging van de doorstart die elektronicaketen Harense Smid heeft gemaakt is sinds donderdag ook de vestiging in Weert geopend.

Mikro-Electro, eigenaar van onder andere de winkelformules It’s Electronics en Mikro-Electro (26 winkels), heeft samen met de voormalige aandeelhouder van de Harense Smid een doorstart van de meeste Harense Smid winkels bewerkstelligd.

Maandag 1 juli 2013 werd de Harense Smid failliet verklaard. Binnen een dag had er zich al een overnamekandidaat gemeld. Op 2 juli gingen de meeste vestigingen weer open. De vestiging in Weert volgde donderdag 4 juli pas met de heropening vanwege een lopende procedure die eerst moest worden afgerond.

Ook voor de klanten van de winkel in Weert wordt de zorg van openstaande orders, aanbetalingen, lopende reparaties, etc. door de nieuwe eigenaar overgenomen.

Meer informatie:
www.harensesmid.nl