Foto’s – De 5-jarige Joris uit Weert is brandweerfan in hart en nieren. Hij overhandigde woensdagavond een taart in de vorm van een brandweerauto aan de brandweerlieden.

Het initiatief kwam van de Weertse onderneemster Evelien Lormans van Eve’s House of Sweets. Zij wilde met de taart de brandweer bedanken voor hun inzet na het noodweer. De brandweer zette gisteravond en nacht alle middelen en mankracht in om de gedupeerde Weertenaren te helpen. Ze kregen daarbij ondersteuning van alle posten uit het district Weert en ook vanuit Roermond werd flink wat mankracht en materieel ingezet.

Sommigen brandweerlieden hadden nog niets eens kunnen slapen. De meeste brandweerlieden zijn vrijwilligers en moesten gisterochtend na een brandweerdienst van 11 uur direct door naar hun werk. Evelien merkte het op via Facebook en begon direct met het maken van de taart. Ze hoorde dat Joris een enorme fan van de Weerter brandweer was en vroeg hem om de taart te overhandigen, iets waar hij absoluut geen nee tegen kon zeggen.

De brandweerlieden waren blij verrast met het bezoek van hun collega in spé die de taart overhandigde.

no images were found