Kermis in Maarheeze

Maarheeze – Op zaterdag 20 juli start in Maarheeze de jaarlijkse kermis! Deze duurt tot en met dinsdag 23 juli en wordt gehouden op de Stationsstraat. De kermis wordt op zaterdag 20 juli om 19.00 uur geopend door de wethouder kermiszaken. Deze opening vindt plaats bij de autoscooters en wordt begeleid door het gilde St. Joris en St. Barbara.

Op het kermisterrein zijn opgesteld, de cakewalk, de vulcano-power, de autoscooter, de buggy’s, de draaimolen, de grijpkranen, de pusher, de schiettent en het lijntrek – bussensportspel.

Uiteraard is ook gezorgd voor de inwendige mens. Bij de viskraam kan men een lekker visje nuttigen en bij de gebakkraam worden diverse heerlijke oliebollen gebakken. Natuurlijk is er ook een suikerspin en snoep in alle soorten en maten verkrijgbaar. Verder wordt op het kermisterrein voor lekkere drankjes gezorgd. Op kermismaandag komt vanaf ca. 19.00 uur een clown jong en oud vermaken met ballonnenvouwen en diverse goochelkunsten tonen. Daarnaast hebben de kermisexploitanten kortingsbonnen in de Grenskoerier laten plaatsen, zodat de bezoekers tegen aantrekkelijke (rit)prijzen kermis kunnen vieren. Volop redenen dus om de kermis in Maarheeze te bezoeken.

De Stationsstraat in Maarheeze wordt vanwege de opbouw van de kermisattracties vanaf woensdag 17 juli gedeeltelijk afgesloten met wegafzettingen. Het verkeer wordt tijdelijk omgeleid.