Naam 'De Brouwer' blijft

De naam van De Brouwer aan de Oelemarkt blijft ongewijzigd. De nieuwe cafe-eigenaren hebben dit onlangs besloten.

Eerder stemde ook al een meerderheid van de bezoekers op de website voor het behouden van de naam. 57% van de 880 gaf aan dat de naam Café de Brouwer moet blijven bestaan. 43% wilde had de voorkeur voor een andere naam. De overweging om de naam te wijzigen heeft veel stof doen opwaaien bij de Weertenaren. Vooral via social media was dit dagenlang onderwerp van discussie.

Inmiddels wordt er hard gewerkt op nummer 17 van de Oelemarkt. De sloopwerkzaamheden zijn inmiddels achter de rug en men in begonnen met het isoleren en herinrichten van het pand. Ook de werving van nieuw personeel is gestart. Interesse in een leuk bijbaantje in de horeca? Meld je dan via de facebookpagina van de Brouwer:
https://www.facebook.com/brouwer.weert

Logo (via: aan15 vormgeving):
debrouwer_1024