Foto’s – Woensdag werd de balans opgemaakt na het hevige noodweer. De gemeente en een aantal bedrijven begonnen met het opruimen van de ravage.

De burgemeester bezocht ‘s ochtends camping Wega om de bezoekers aldaar een hart onder de riem te steken. Hij deelde gebak uit onder de campinggasten. Zowel de campinggasten als de beheerder van de camping lieten zich enthousiast uit over het bezoek van de burgervader.

Ook de bergingsdiensten hadden het druk. Overal langs de weg stonden defecte auto’s. Het absolute dieptepunt was bij het appartementencomplex Bloemen State aan de Onzelievevrouwestraat. Hier kwam de parkeerkelder bijna helemaal onder water te staan. Acht auto’s waren niet meer te redden en moesten eveneens worden afgesleept. Waarschijnlijk worden de auto’s total loss verklaard.

Ook bij de brandweer moest er opgeruimd worden. Alle voertuigen kregen een schoonmaakbeurt en ook de remise kreeg een grondige schoonmaakbeurt.

no images were found