Foto’s – Via Facebook vroegen wij gisteren om beelden in te sturen van het noodweer. Tot onze grote verbazing werd hier massaal gehoor aan gegeven. Ruim 200 inzendingen mochten wij ontvangen.

Heb je even de tijd? Bekijk hier beneden een selectie uit de inzendingen van de Weertenaren. Er zitten veelal leuke plaatjes tussen van mensen die ook plezier beleefden aan het noodweer.

Bekijk de foto-inzendingen (tip: navigeer met de pijltjestoetsen):

no images were found

Anouk, Martien, Mike, Resi, Ferry, Bas, Chantal, Ragna, Nikita, Pieter, Pim, Maikel, Sander, Hanneke, Peter, Dominique, Marion, Britt, Peter, Nicole, Jasmin, Stefan, Twan, Susan, Boogie, Wendy, Diana, Jan, Anouk R., Esther, Martijn S., Leo, Dennis V, Suzuki, Melissa & Rick, Henk, Christel, Shorayda, Christel C, Leo S, Anja S, Kevin B, Eddy, Tommie, Tom, Mirella, Henk, Joris, Saskia, Martijn, Rene, Maarten S., Michael, Eva, A, Peggy, Inge, Petra, Yves, Desiree, Lindsay, Sander S., Sakina, Bart, Natasja, Lisette, Belinda, Lianne, Ellen C, Valeska, Diana, Michelle, Nicole, Ilse, Dayenne, Henk, Laura, Ilse, Huijers, Don, Martijn, Ilse H, Nicole, Linda v D, Ellen, Anton, Ilse, Kelsey, Ymke, Ramona, Kitty, Yvonne, Udo, Sharon, Michael vd B, Lucia, Joey E, Davy, Melanie, Germa, Kelly L, Dorith, Melanie, Twin, Marco, Romena, John V, Belmoddenj, Tom S, Laura W, Myrthe, Annie, Sjoerd, Robbert, Anne, Sander V, Ashley, Marianne, Angelo, Bas, Sander S, Bertanda, Ricardo, Peter A, Vivian & Eric, Raymon, Drans, Jack H, Claudia, Romena, Jos en Riekie, Christa, Phil S, Michael & paulien, Jos, Jo, Michelle, Anieke, Johan, Wilhelmina, Jeroen, Bas, Jelle, Julien, Bart, Lizza, PJ, Monika, Leon & Ank, Frans, Jack… iedereen bedankt!

De video-inzendingen volgen later. App gebruiker? Bekijk de foto’s op de website.