Foto’s – Al jarenlang is drukkerij Roto Smeets een begrip in Weert. Zo ook voor het magazine Time. De top van het Amerikaanse opinieblad was donderdag in Weert.

Bij de drukkerij werd de 40-jaar lange samenwerking gevierd. De top van Time Magazine en Roto Smeets sprak de medewerkers toe. In de toespraak werden lovende woorden gesproken over de uitstekende samenwerking. Ook werd er even stil gestaan bij de toenemende uitdagingen omdat de tijdschriftenbranche steeds meer onder druk staat.

Na de toespraak werden enkele posters ondertekend om de toegewijde en uitstekende vakmanschap van de medewerkers en management van Roto Smeets te memoreren. De medewerkers werden getrakteerd op een stuk taart om het jubileum te vieren en hen te bedanken.

Time Magazine wil heel graag de samenwerking met de drukkerij in Weert voorzetten. Hiervoor werd onlangs een contractverlenging getekend. Tot zeker eind 2016 wordt het opinieblad gedrukt bij Roto Smeets.

no images were found