Foto’s – Al jarenlang is drukkerij Roto Smeets een begrip in Weert. Zo ook voor het magazine Time. De top van het Amerikaanse opinieblad was donderdag in Weert.

Bij de drukkerij werd de 40-jaar lange samenwerking gevierd. De top van Time Magazine en Roto Smeets sprak de medewerkers toe. In de toespraak werden lovende woorden gesproken over de uitstekende samenwerking. Ook werd er even stil gestaan bij de toenemende uitdagingen omdat de tijdschriftenbranche steeds meer onder druk staat.

Na de toespraak werden enkele posters ondertekend om de toegewijde en uitstekende vakmanschap van de medewerkers en management van Roto Smeets te memoreren. De medewerkers werden getrakteerd op een stuk taart om het jubileum te vieren en hen te bedanken.

Time Magazine wil heel graag de samenwerking met de drukkerij in Weert voorzetten. Hiervoor werd onlangs een contractverlenging getekend. Tot zeker eind 2016 wordt het opinieblad gedrukt bij Roto Smeets.

no images were found

10 REACTIES

  1. Hebben ze de medewerkers blij gemaakt met een stukje taart, de tijden van T-shirts, aanstekers, pennenset en sleutelhangers als herinnering is voorbij.
    Zo te zien heeft meneer de Direkteur zelf al 1 taart op.

  2. mooi, weer eens positief nieuws, gefeliciteerd!
    ik mis alleen de uniforme polo`s voor de productiemedewerkers die ooit door Smeets verstrekt zijn.

  3. Goede tijden slechte tijden! Het aantal pagina’s is afgenomen van 160 naar 32, als je hier blij van moet zijn? De bobo was vroeger nog dikker dan time nu. Hoe lang houden ze het nog vol? Hopelijk voor demedewerkers nog lang!

  4. Aan de foto’s te zien hangt er iets in de lucht blije gezichten zijn moeilijk te vinden op de foto’s oké op de laatste misschien.

  5. Als ik de foto’s 3 & 4 bekijk, lijkt het aan de gezichten van de medewerkers te zien dat het niet zo vrolijk is! Donkere wolken? Hoop van niet. Dat ze nog lang Time Magazine en vele andere orders mogen draaien! Overigens: behalve 40 jaar Time drukte Smeets Weert afgelopen Mei ook al 25 jaar het wereldwijd gerenommeerde en toonaangevende blad The Economist! Ook een felicitatie waard.

  6. er staan ook maar een zestal productie medewerkers op de foto’s, de rest v/d sliepsen heeft nog nooit een pak papier in zijn handen gehad.

Comments are closed.