Update/Foto’s – Zaterdag vond op sportpark Boshoven de eerste dag van Bospop 2013 plaats. Het festival was volledig uitverkocht en dat was ook merkbaar op een gezellig gevuld festivalterrein.

Mensen dansten, zongen mee, sprongen in de lucht en lachten. Een mooi compliment voor de honderden vrijwilligers die Bospop die hebben gezwoegd om de mensen het naar hun zin te maken.

De mensen kwamen binnen legden hun dekentje neer en genoten zichtbaar van de klanken die artiesten speelden.

Update:
Foto’s toegevoegd.

no images were found

35 REACTIES

 1. Wie is die blonde vrouw die wordt opgetild door Rasta Rostelli? Ze is lekker en dat zeg ik als vrouw. Hmmm…mooi om te zien wat goede muziek en mooi weer met een mens doet. Love is in the air!

 2. Bospop back home! Na 3 jaar eindelijk op Oda weer een supergezellig en knus feest op zaterdag. Ongelooflijk goed qua programma en hulde aan de organisatie en medewerkers. Alles was PERFECT! Ga zo door, en ik ben volgend jaar weer van de partij!

 3. De sfeer was absoluut weer ouderwets gezellig.. Maar organisatie… Hoe kunnen de weekend polsbandjes nu op zijn?? Krijg je een zaterdag bandje of sommige geen bandje en zeggen ze neem je weekend kaartje maar mee zondag.
  Ik ben benieuwd

 4. De sfeer was absoluut weer ouderwets gezellig maar organisatie. Hoe kunnen de weekend polsbandjes nu op zijn? Krijg je een zaterdag bandje of sommige geen bandje en zeggen ze neem je weekend kaartje maar mee zondag.
  Ik ben benieuwd

 5. misschien is het wel wat om die peter verkennis centrum manager te maken met zijn naaste medewerkers..volgens mij zou weert weer bruisen fantastische no nonse man wat hij en zijn crew ieder jaar weer neer zet met bospop is geweldig..chapeau voor deze mensen het zet weert echt op de kaart…

 6. Ook ik ben een levensgenieter, maar wat was het tergend voor heel wat Weertenaren tussen 24.00 en 4.00 uur; gewoonweg niet kunnen slapen vanwege de vele decibellen en ‘muziek’ die als herrie ervaren wordt, tenzij je natuurlijk meer dan voldoende alcohol en/of andere verdovende middelen hebt genuttigd en reeds een gehoorbeschadiging hebt opgelopen.
  Ik respecteer ieders muziekkeuze, maar respecteer ook andermans rust!
  Geef eer aan de naam ‘Bospop’ en zoek een plek op in het bos, ver van de bewoonde wereld.

 7. As ich zoe det volk zieen op bospop, heef 50% de liegere school nieet aaf en dei anger 50% hebbe un pan los ,,,

 8. slumme henderik

  ik heb argumenten..jij viert denk ik carnaval helemaal goed en toppie..maar met die dagen zijn de mensen ook wat losser en anders ..wilt dat toch ook niet zeggen dat ze de lagere school niet af gemaakt hebben en een pan los…laat de mensen genieten op hun manier van deze evenementen..ga ik nu ook weer doen

 9. Binnenkomen was wel een drama. Ruim 1 uur in de rij gestaan en daardoor de Dutch Eagles bijna helemaal gemist. Je zou zeggen dat Bospop inmiddels al zo veel ervaring heeft dat dit niet nodig was geweest.
  Het was verder erg druk maar wel knoepiegezellig!

 10. Het was een super gave dag met gave bands !! Echt genoten maar vond het jammer dat we bijna uur in rij hebben gestaan om binnen te komen en dat terwijl je al kaartje had!! Zou toch anders kunnen niet? Verder prima dag!!!

 11. Slumpie, ik was op Bospop, heb 2 HBO-opleidingen gedaan en alle pannen liggen nog vast. Volgens mij hoor jij zelf bij de de door jouw 2 gestelde categorien!

 12. Je wil niet weten hoe het kwam dat deze op waren…
  Geloof me, het is een hele kinderachtige beginnersfout geweest….
  Iets met te lange bandjes dus minder op een rol dan verwacht…..

 13. Jij was zeker te laat voor een kaartje om plaats te nemen op het mindervalidenpodium……
  Sommige mensen hebben WEL plezier in hun leven, met of zonder HBO-opleiding….
  Voor mijn part weten ze niet eens hoe ze hun schoenen strikken….

 14. We kunnen een uur eerder open gaan…..
  Ingang kan helaas daar niet breder, er staat een sporthal in de weg….. :feest

 15. Dat snap ik maar ik had al een bandje maar moest evengoed in de rij aanschuiven. dat is niet logisch en behoorlijk irritant. Verder stonden er bij Guests/Press (waar ik binnen moest) 4 man bandjes uit te delen en eentje stond op zijn 11 en 30ste tassen te controleren en hield alles flink op. Dat moet anders en beter kunnen…

 16. Sorry… Ik vond het allemaal een beetje tegenvallen.
  Er waren veel te veel mensen voor deze locatie en indeling van het terrein.
  Het begon al met parkeren 10 Euro! voor een plaatsje in een weiland. Ok, daar zat de bus bij, maar ook de bus deed er ruim een half uur over om bij het parkeerterrein te komen?
  Dan de entree. 1 uur en een kwartier (!) gestaan, waardoor we de Dutch Eagles gemist hebben. Ik lees net dat het niet anders kon omdat er een “sporthal in de weg staat” Dat zegt dan wel heel veel over de veiligheid? Want hoe krijg je dan een terrein leeg als je er al amper opkomt? Daar moeten mogelijkeheden voor zijn, dus een extra ingang had dan hoogstwaarschijnlijk ook gekunt? Misschien is een extra toiletvoorziening ook geen overbodige luxe…

  Echt jammer dat het niet op het grote aantal bezoekers berekend was. :huilebal

 17. voor levens genieter

  het kan haast niet zijn dat jij dat bent een levens genieter?? 2 dagen op een jaar is dit feestje..wat vele mensen blij maakt…een tip voor jou..trek een trainings pak aan en ga biljarten bij de roos wel oordopjes in doen want anders hoor je het ketsen van de ballen….en op de zondag je goeie kloffie aan en gaan kienen met je ega??

 18. Ik zou zeggen: dien een verzoek in voor een bouwvergunning op de hei.

  De overgrote meerderheid van de Weerter bevolking staat totaal niet aan uw kant.

 19. weerterlandenaer

  heb je vroeger een slechte jeugd gehad..en heb je nu een rondje weert gehad deur aan deur om er achter te komen dat ons stadje niet achter bospop staat??…wat een onzin
  ook weer zo een azijn zeiker

 20. Zeker ook een die mekkert over de boten over het kanaal of Weert kermis etcc.
  Ik heb eigenlijk weinig gehoord woon er nog geen eens zo heel ver vanaf .Voorgaande jaren hoorden we het in de tuin .
  So be it zijn maar 2 dgn.
  Een tip ga volgend jaar die 2 dgn een weekendje weg.

 21. Beetje vreemde redenatie….
  Als je op het veld je ogen de kost had gegeven dan had je kunnen zien dat er minimaal 5 (lees: vijf) Nooduitgangen aanwezig waren. Deze zijn ieder 7 meter breed (wettelijk voorschrift) en moeten een bepaalde afvoer van mensen kunnen hebben.
  Een ingang is een ander verhaal. Hier dien je iedere keer als je binnenkomt gefouilleerd te worden want iedere keer als je naar buiten gaat kun je iets meenemen wat “verboden” is, dus ook als je al een bandje hebt.(wettelijk verplicht)
  10 euro om te parkeren is een heel normaal bedrag, ga maar eens kijken op een ander festival.
  de busreis daar kunnen wij niets aan doen, we mochten van de burgemeester niet dichterbij auto’s parkeren en gelukkig maar want dat had nooit gepast.
  De toiletten word naar gekeken.
  En daarbij…..
  Een aantal jaren geleden stonden er wel meer mensen op het veld terwijl het veld toen zelfs nog kleiner was dan dit jaar.

 22. Sorry…
  Ik woon letterlijk met mijn kont tegen het festivalterrein en na zeven dagen hard werken aan de opbouw ben ik netjes iedere dag na de laatste band naar huis gegaan en ik moet je toch eerlijk zeggen dat ik op de slaapkamer (die uitzicht geeft op de festivalwei) geen overmatig geluid vernomen heb.
  (daarbij was ik niet onder invloed van enige vorm van verdovende,halucinerende middelen, ik was tenslotte aan het werk)

  Mijns inziens zou je misschien een beroep kunnen doen op de functie van centrum-manager in Weert, dan is er binnen de korste keren zelfs geen klompendansvereniging meer te vinden op de oude markt omdat het geluid overlast geeft voor het winkelende publiek…..

  Oh…enne…..
  BOSpop staat voor BOShoven POPfestival…..
  Al 33 jaar en als het aan mij ligt komen er nog 33 jaar bij op dezelfde plaats….

 23. Tuurlijk heb ik op het veld gekeken waar de nooduitgangen zich bevonden. Vandaar dat ik de ingang niet begreep, en nog steeds niet begrijp? Vlak naast de entree was de uitgang.
  Daar had toch ook hetzij tijdelijk een ingang van gemaakt kunnen worden?
  Hetzelfde werd immers met de mindervalideningang gedaan, waardoor deze met rolstoel tussen de massa door moesten zien te komen?
  Fouileren? Ik heb het niet mee mogen maken? Het enige was de zeer trage tassencontrole, maar goed als je je spullen gewoon in je broekzak ( bij mij in mijn vest ) stopt, is er werkelijk geen haan die er naar kraait.
  De parkeerkosten: Je maakt waarschijnlijk een vergelijk met het festival in Landgraaf? Ook daar zijn de parkeerkosten hoog, maar daar zijn ook meerdere ( ik zeg niet betere ) voorzieningen voor wat betreft catering, toegang en de reeds genoemde toiletten. Je kan en moet Bospop niet willen vergelijken met daar..? Het festival is daar veel groter opgezet, 2 podia, tent en meer voorzieningen.
  Enkele andere festivals vragen helemaal niets voor het parkeren, en dan nog aan het terrein ook. Ik bedoel daarbij bijv. de festivals in Emmen en Raalte.
  Maar neem bijvoorbeeld het festival in Tiel? 6 maal zoveel bezoekers ( 120.000 ) en gewoon gratis parekeren?
  Maar goed, je bent blij dat je de auto kwijt kunt.
  Dat er een grotere afstand is tussen festivalterrein en parkeerplaats mag de wachttijd van een half uur op een bus niet beinvloeden denk ik? Er zouden ook meerdere bussen kunnen rijden, zoals ‘s avonds wel gedaan werd. De laatste 2 regels kan ik even niet volgen..?

  Het is geen slecht festival, integendeel! Echter de organisatie kan mijns inziens beter.

 24. Volgend jaar snoeiharde hardrock speciaal voor degenen die azijn gedronken hebben 😉 en dan de boxen op snoeihard :dj :dj :dj :dj :dj

 25. ok alle gekheid op een stokje, het was een gewéldig feest, lekker terug op de oude plek.
  De sfeer was prima, het weer was goed, er is áltijd wel iemand die wat te klagen moet hebben, of het nou over de herrie, het parkeren of de catering is.
  Ik heb in ieder geval genoten met vólle teugen en ben er volgend jaar zéker weer bij :feest en met mij zo’n 10.000 anderen whoeeehooeee :love

Comments are closed.