Sonnet voor molen

Foto’s – Auteur Paul Sterk schreef een sonnet voor de Sint Annamolen van Tungelroy. Deze sonnet werd op vrijdag 19 juli onder grote belangstelling voor het eerst opgedragen. Zanger Marcel Jansen gaf het sonnet een muzikale klank.

Op basis van dit sonnet maakten Liliana Robek, Anki Raemaekers, Jolanda Nabben, AnneLies Rademaekers en Marianne Delmee ieder een toepasselijk kunstwerk dat in de molen wordt tentoongesteld.

Illustrator Robert Muts, waar Paul Sterk al mee samenwerkt voor zijn Bospop columns, had ook een Arabella-tekening gemaakt, waarin stripfiguur Arabella een kunstwerk voor de Annamolen maakt. De kunstwerken zijn op zaterdag 20 juli van 11 tot 16 uur en zondag 21 juli tussen 14 en 16 uur in de molen te bezichtigen. Bovendien kan de molen dan bezichtigd worden.

er zijn geen afbeeldingen gevonden