De winkels van Jacobs Koppers zijn al jaar en dag een begrip in Weert. Eén van de Koppers-vestigingen zal binnenkort haar deuren gaan sluiten.

Het is bij veel Weertenaren inmiddels bekend dat de vestiging van Jacobs Kopers Mode in de Langstraat haar deuren zal gaan sluiten. Echter speelt bij veel Weertenaren de gedachte dat alle Koppers-vestigingen zullen sluiten. Dat is echter niet het geval.

Jacobs Koppers Linnen en Slapen in de Maasstraat heeft inmiddels al veelvuldig de vraag en opmerking gekregen of zij ook gaan sluiten. Deze winkel blijft gewoon open. Dat geldt ook voor de Paul Jacobs Fashion in de Langstraat.

In het verleden hoorde de drie Koppers-vestigingen bij elkaar. Echter in 1994 zijn de vestigingen overgedragen een de ‘derde generatie’ waardoor de zaken werden opgesplitst. Iedere Koppers-vestiging draait nu zelfstandig ondanks dat zij dezelfde familienaam dragen.