De winkels van Jacobs Koppers zijn al jaar en dag een begrip in Weert. Eén van de Koppers-vestigingen zal binnenkort haar deuren gaan sluiten.

Het is bij veel Weertenaren inmiddels bekend dat de vestiging van Jacobs Kopers Mode in de Langstraat haar deuren zal gaan sluiten. Echter speelt bij veel Weertenaren de gedachte dat alle Koppers-vestigingen zullen sluiten. Dat is echter niet het geval.

Jacobs Koppers Linnen en Slapen in de Maasstraat heeft inmiddels al veelvuldig de vraag en opmerking gekregen of zij ook gaan sluiten. Deze winkel blijft gewoon open. Dat geldt ook voor de Paul Jacobs Fashion in de Langstraat.

In het verleden hoorde de drie Koppers-vestigingen bij elkaar. Echter in 1994 zijn de vestigingen overgedragen een de ‘derde generatie’ waardoor de zaken werden opgesplitst. Iedere Koppers-vestiging draait nu zelfstandig ondanks dat zij dezelfde familienaam dragen.

3 REACTIES

  1. Toen Sonja Blok centrummanager werd, noemde ze het grote aanbod aan zelfstandige modezaken als een van onderscheidende speerpunten van de Weerter binnenstad.
    In 3 jaar kan veel veranderen. De ene na de andere modezaak heeft het loodje gelegd

  2. Ik denk wij mensen dit zelf in de hand hebben.
    Zolang men meer online gaat bestellen dan verdwijnen er steeds meer fysieke winkels. Ik zelf vind prijs niet altijd het belangrijkste maar service wel.
    Ik wens het personeel en eigenaar veel sterkte toe.

  3. hoop dat dit dit dan maar de enige winkel is van jacobs koppers die sluit..het hoort toch bij weert net als weerter vlaai cramers van asten wilhelmina 08 en de rog stekers,,

Comments are closed.