Zomers Kinderplein open

Foto’s – Vol enthousiasme werd woensdag het Zomers Kinderplein op de Nieuwe Markt geopend. Samen met centrummanager Blok, burgemeester Heijmans en wethouder Litjens mochten de kinderen elk speeltoestel stuk voor stuk openen.

Het was net gestopt met regenen en de springkussen waren nog nat, maar dat kon de kinderen niet deren. Nadat het lint was doorgeknipt sprongen de kinderen direct op de springkussens waarbij ze de waterpret cadeau kregen. Voor de gelegenheid was ook een treinhobbyist naar het plein gekomen. Hij had twee treinsporen met daarom heen enkele huisjes en auto’s neergezet. Zowel kleine als grote kinderen zag je helemaal wegdromen.

Na de opening werden de kinderen getrakteerd op een ijsje. Deze werd smakelijk in ontvangst genomen. Het Zomers Kinderplein zal elke woensdag in juli worden opgezet. Het is een initiatief Een Goed Idee, Huupkens IJs, Societea, Plein 20, Hema, V&D, Bakkerij Korsten, Che Bello, Jeroen’s Delicatessen, de Muntpassage, winkeliersvereniging Centrum Weert Promotion, Gemeente Weert en Bas Attractieverhuur.

er zijn geen afbeeldingen gevonden