Zaterdag 10 augustus is het voor de 7e keer zover: MiniRok festival op Sportpark “De Steinakker” in Stramproy. MiniRok is een 1-daags openlucht pop/rock festival voor jong en oud waar naast een zeer gevarieerd muziekprogramma van internationale bands de nadruk ligt op een brede festivaluitstraling bestaande uit onder andere uitgebreide kinderanimatie, een jampodium, DJ’s en veel meer.

Bands die inmiddels faam hebben gemaakt op nationaal en internationaal gebied zoals Triggerfinger, Drive Like Maria, The VanJets, Wallace VanBorn en The Dirty Denims maakten in vorige edities al hun opwachting op MiniRok. Ook voor dit jaar staat er weer een line-up van formaat.

Line-up:
[23:05 – 23:55] SUPRA NATURALS
[21:55 – 22:35] JOHN COFFEY
[20:40 – 21:25] SHA LA LEES (BE)
[19:30 – 20.10] MAISON DU MALHEUR
[18:20 – 19:00] ARMAND
[17:00 – 18:00] FREAKY AGE (BE)
[15:50 – 16:20] CHRISTOPHER GREEN
[15:00 – 15:25] AMBERJACKS
[14:15 – 14:40] THE I.T.’s

….maar er is veel meer te beleven op het MiniRok festival terrein:

Tussen de middagbands door in de festival tent: Jampodium
Altijd al een instrument willen bespelen maar het is er nooit van gekomen? Dit is je kans! Tijdens een aantal clinics die gedurende de dag gehouden worden kan elke MiniRok-bezoeker onder begeleiding van professionals de beginselen aangereikt krijgen om live op een echt instrument te spelen! Gitaar, drums, bas of keyboard? Het kan allemaal. Op het einde van elke clinic speel je samen met je ‘nieuwe bandleden’ een nummer. Je voor even een rockster te voelen is nog nooit zo dicht bij geweest.

Tussen de avondbands door in de festivaltent: DJ’s
Na een hele middag bijgepraat te hebben met iedereen en genoten van de bands die ’s middags op het MiniRok podium stonden, jampodium en misschien zelfs wel de springkussens: het ’s avonds tijd om te dansen! Voor de een-na-laatse en laatste band die op het MiniRok podium zal gaan verschijnen is het feest in de festivaltent. Twee keer een half uur helemaal los gaan op electro, techno en dubsteb….. Klinkt goed, niet? Dansschoenen meebrengen a.u.b.

Kinderanimatie
Zelfs de jongste bezoekers hoeven zich overdag niet te vervelen op MiniRok. Net zoals voorgaande jaren zal er op het festivalterrein weer uitgebreide kinderanimatie voorzien zijn met o.a. 3 grote springkussens en schminkers.

Het terrein gaan vanaf 14.00 uur open, entrée wederom maar 6 euro!

Meer informatie:
www.minirok-stramproy.nl
www.facebook.com/minirok-stramproy