A2 twee nachten dicht

Rijkswaterstaat gaat onderhoud uitvoeren aan de A2 in de nachten van 3 op 4 en van 4 op 5 september a.s.. Tijdens deze werkzaamheden is afrit 39 Nederweert van de A2 vanuit Maastricht richting Eindhoven dicht voor het verkeer. Rijkswaterstaat verwacht hierbij nauwelijks verkeershinder.

De afrit 39 is afgesloten op:

  • dinsdag 3 september 21.00 uur tot woensdag 4 september 06.00 uur
  • woensdag 4 september 21.00 uur tot donderdag 5 september 06.00 uur

Omleidingsroutes
Verkeer op de A2 vanuit Maastricht richting Eindhoven wordt als volgt omgeleid. Rijd door op de A2 richting Eindhoven en neem afrit 38 Weert-Noord. Ga aan het einde van de afrit linksaf en neem de oprit naar de A2 richting Maastricht.

Regulier onderhoud
Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Variabel OnderhoudsContract 2013/2014, dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren door aannemers Heijmans, MNO Vervat en BAM. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Heb je vragen over de werkzaamheden? Kijk op www.rijkswaterstaat.nl of www.vananaarbeter.nl of bel met de gratis informatielijn 0800-8002.