Auto schampt vrachtwagen

Foto’s – Dinsdag omstreeks 20.05 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de snelweg A2 bij Weert.

Ter hoogte van hectometerpaal 205,0 waren een personenauto en vrachtwagen met elkaar in botsing gekomen. Waarschijnlijk heeft een van de bestuurders tijdens een inhaalmanoeuvre het andere voertuig over het hoofd gezien.

In de personenauto zaten 5 inzittenden. Uit voorzorg werden dan ook de brandweerposten van Nederweert, Grathem en Weert gealarmeerd. Ook werd een ambulance gealarmeerd. Alle inzittenden en de vrachtwagenchauffeur kwamen met de schrik vrij en bleven ongedeerd. De voertuigen raakten beiden aanzienlijk beschadigd aan de zijkant.

De brandweerwagens keerden nog voordat ze ter plaatse waren rechtsomkeert naar de kazerne. De slachtoffers van de personenauto zijn opgevangen door de politie. De vrachtwagen werd onder politiebegeleiding naar de parkeerplaats van het AC-restaurant verplaats waar een noodreparatie werd uitgevoerd.

er zijn geen afbeeldingen gevonden