De winkel met positiemode en babykleding ‘Vol Verwachting’ groeit uit haar jas. De winkel gaat binnenkort verhuizen naar een groter pand in de Weerter binnenstad.

Ver verhuizen hoeft men niet te doen. Ze verhuizen naar het naastgelegen pand waar voorheen Ma’s Service was gevestigd. Tijdens de laatste maanden van Ma’s Service werd het pand opgesplitst. Daarna vestigden Reggefiber en een Goudinkoopkantoor in het pand.

Reggefiber heeft inmiddels haar deuren gesloten en de goudkantoor was op zoek naar een kleiner onderkomen. Een unieke gelegenheid voor ‘Vol Verwachting’ om hun winkel verder uit te breiden. Het Goudinkoopkantoor verhuist naar het pand van ‘Vol Verwachting’ .

De tweedeling van het naastgelegen pand wordt ongedaan gemaakt waar de eigenaresse van de babywinkel deze maand haar nieuwe winkel ‘Buik en Bengel’ zal openen. Voordat de verhuizing kan plaatsvinden zal er eerst een verbouwing plaatsvinden waarbij ook de kozijnen worden vervangen. Hierdoor krijgt de Beekstraat een nog mooiere uitstraling.

Nu er meer vloeroppervlakte beschikbaar is kan het assortiment worden uitgebreid. Naast positiemode en babykleding zullen ook kinderkleding t/m maar 128 (o.a. Z8), cadeauartikelen (o.a. tassen van Zebratrends) en houten speelgoed worden aangeboden.

Buik & Bengel zal naar verwachting nog deze maand haar nieuwe deuren openen.

19 REACTIES

 1. De Weert-kenner hier meeste en slechtste commentaar van heel WDG en weet nog niet eens waar de beekstraat is of wat zich er überhaupt bevind. En dan zit jij hier elke keer met je mening Iche, kun je zien dat jij zo een HVNL camping nieuws commentator bent altijd als eerste daar met je reactie terwijl je leeft in een grot! Maar ja dat is dan maar mijn mening he en aangezien we hier vrijheid van meningsuiting genieten, alstublieft.

 2. Bij Weertdegekste is het hele jaar door komkommertijd. Berichten over nieuwe winkels en/of verbouwingen verschijnen het hele jaar door.

 3. Ik kende die winkel ook niet. Als je geen shopper bent ga je niet elke week naar de stad.

  Elke maand is er wel weer iets failliet of is er weer iets nieuws.

  De meeste nieuwe winkels zijn ook speciaalzaken dus je kan al van tevoren verwachten dat het zo weer slecht loopt.

 4. De winkel Vol Verwachting ligt toch al behoorlijk wat jaren in de Beekstraat en Ma’s service heeft volgens mij wel 30 jaar bestaan, dus vreemd dat je die panden niet kent.

  Daarbij kun je in Weert maar in 1 winkel (Vol Verwachting) zwangerschapskleding kopen. Dus er is wel markt voor.

 5. Jao, det es un good bericht.
  Allein in dea goud-inkoup keten schieentj vul zwert geldtj wit gewasse te weare……..

 6. Inderdaad, (eindelijk) weer eens iets positiefs t.o.v. de leegstand in ‘t centrum.

  Succes met de uitbreiding!

  Ennuh… laat Iche-Iche zijn; als die geen azijn kan zeiken issie ziek:)

 7. Ik ken Ma’s service wel, maar Vol Verwachting niet of lag dat eerst waar Videoland lag in de Beekstraat?

  Met de speciaalzaken bedoel ik meer die duurdere kledingzaken etc. die je steeds ziet komen en weer gaan.

 8. Zoals in het stukje staat geschreven: “Ver verhuizen hoeft men niet te doen. Ze verhuizen naar het naastgelegen pand waar voorheen Ma’s Service was gevestigd.”

  Vol Verwachting zit dus nu in het pand naast Ma’s Service.

 9. Bonny, dit is weer een ‘upgrade’ die de beekstraat goed doet. Heel veel succes gewenst.
  Enne, is ‘Vol Verwachting’ ook niet een beetje ‘Ma’s Service’ :cute ??

Comments are closed.