Korsten heropent winkel

De winkel van bakkerij Korsten aan de Maaspoort heropent vrijdag 23 augustus haar deuren.

De hoofdvestiging van de bakkerij werd op 9 maart j.l. getroffen door een brand. De bakkerij was daardoor genoodzaakt om de winkel te sluiten. Door het snelle handelen van de brandweer werd voorkomen dat de brand oversloeg naar de bakkerij zelf. De productie kon dan ook snel worden hervat. De winkel werd tijdelijk gehuisvest in noodunits op de naastgelegen parkeerplaats.

Intussen is er hard gewerkt aan de renovatie en vernieuwing van de winkel. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de inrichting waarna komende vrijdag de winkel zal heropenen. Korsten laat weten blij te zijn om het incident achter hun te laten en afstand te kunnen doen van hun tijdelijke winkel.

Meer winkelnieuws:
www.WinkelstadWeert.nl