Foto’s – Zit je lekker te genieten van een knisperend vuurtje in je buitenhaard, staat opeens de brandweer voor je neus. Het overkwam vrijdag een Weertenaar aan het St. Rafaelpad.

Een voorbijganger hoorde het knisperende vuurtje en zag vonken boven de muur verschijnen. Hij of zij vertrouwde het niet en waarschuwde omstreeks 22.35 uur de brandweer.

De brandweer kwam ter plaatse, maar constateerde al snel dat er niets aan de hand was. Uit voorzorg werd er nog even gesproken met de bewoner waarna de brandweer onverrichter zake terug keerde naar de kazerne.

no images were found

9 REACTIES

  1. Klasse werk van die melder.. zeker met dit weer.. als het wel kassa was geweest had het heel anders kunnen aflopen.. Misschien de volgende keer wel eerst even aanbellen en polshoogte nemen;)

  2. even een vraagje, ik stook ook regelmatig in een buitenkachel en er komen ook wel eens metershoge vlammen boven de pijp uit, is dit toegestaan en wie draait er nu in bovengenoemd geval voor de kosten op??

  3. Ich vroag mich aaf , asje gouw aangeburtj zieet, of deije de brandweer aug kuntj opbelle, en offe dan aug kumptj?

  4. ro het rijk betaald deze kosten. ja en wat die metershoge vlam betrefd als er niemand last van heeft zou ik niet weten waarom je de kachel niet mag laten branden.

  5. @joris. Ja dus. Met dit weer zit je tot laat buiten en maak je een gezellig vuurtje. Ik ken niet veel mensen die dat bij -15 graden doen. jij wel?

Comments are closed.