Aanranding in Budel

Budel-Dorplein – De politie is in een onderzoek naar de dader van een aanranding op zoek naar getuigen. Op dinsdag 6 augustus jl. werd rond 17.50 uur op de St. Barbaraweg een jonge vrouw aangerand.

Het 17-jarige slachtoffer uit Hamont fietste over het fietspad langs deze weg richting haar woonplaats. Kort voor de grensovergang werd ze aangesproken door de bestuurder van een zwarte personenauto, die uit tegengestelde richting kwam. Toen het meisje bij de man naast de stilstaande auto stond, deed de bestuurder haar enkele oneerbare voorstellen die ze afwimpelde. Direct daarna pakte de man haar vast aan haar bovenbeen en greep hij naar haar borst. Het slachtoffer wist de man met een smoes af te poeieren en fietste door naar huis. De man reed door richting Budel.

Signalement
De verdachte reed volgens de aangeefster in een zwarte Volkswagen Polo met een bouwjaar tussen 2005 en 2008. Het gaat om een blanke man van ongeveer 65 a 70 jaar oud. Hij had een lengte van ongeveer 1.70 meter. Verder zou hij kort, grijs haar hebben dat hij naar voren droeg. Hij had een vol gezicht, een wat bolle neus en gele tanden. De man was gekleed in een beige broek en donkere polo. Hij sprak Nederlands met een lokaal – of licht Limburgs accent

Getuigen
Volgens de aangeefster fietste een stukje voor haar een wat oudere vrouw die omkeek toen de bestuurder haar aandacht trok door te claxonneren. Deze vrouw kan een waardevolle getuige zijn, evenals de inzittenden van enkele auto’s die volgens het slachtoffer ten tijde van de aanranding voorbij reden. Deze getuigen worden opgeroepen contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Ook mensen die denken op basis van het signalement te weten wie de man in de auto is, worden opgeroepen de politie te bellen. Informatie kunt u eventueel anoniem kwijt bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.