C1000 langer open

Met ingang van zondag 1 september 2013 verruimt C1000 René Puts uit Stramproy de openingstijden. De C1000 van ondernemer René Puts was al sinds 2011 elke dag van het jaar geopend maar met de nieuwe aanpassing wordt deze service nog verder uitgebreid.

Vanaf zondag 1 september is de C1000 in Stramproy elke dag geopend van 8:00 tot 21:00 uur. Uiteraard ook op zondag maar daarnaast ook op alle feestdagen zoals Kerst, Pasen of Pinksteren. Hiermee hoopt René Puts zijn klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Ook wil de supermarkt meer duidelijkheid creëren waardoor klanten nooit meer hoeven na te denken wanneer men boodschappen kan doen want bij C1000 René Puts kun je dan elke dag terecht van 8:00 tot 21:00 uur.

René Puts: “Uit onze klantenonderzoeken bleek al dat klanten de zondagopenstelling waardeerden. We waren door de wet beperkt tot de avondopenstelling maar met de meest recente wijziging is hierin meer mogelijk geworden. Dit, gecombineerd met onze steeds drukker wordende koopavonden, heeft ons doen besluiten om elke dag dezelfde ruime openingstijden te hanteren.”

Om te zorgen dat iedereen weet dat de nieuwe openingstijden in gaan is er een grote mediacampagne opgezet waarbij advertenties in lokale bladen, huis aan huis folders in Nederland en België, abri’s in bushokjes en social media ingezet worden. Klanten krijgen in de winkel een handig notitieblokje van C1000 met daarop de nieuwe openingstijden en hangt er aan de gevel van de winkel een groot spandoek met de nieuwe tijden. Ook heeft C1000 een speciale stempel ontwikkeld die bij alle uitingen in digitale of print media gebruikt wordt om de bekendheid rondom de openingstijden te vergroten.