Foto’s – Donderdag genoten ruim 1200 liefhebbers van de jaarlijks terugkerende fietstocht van Theater op Straat.

De fietsroute van circa 30 km lang leidde jong en oud door de natuurlijke omgeving van Weert en Nederweert. Tussentijds werd er gestopt op zes locaties waar men werd verrast met leuke theateracts. Tussentijds was er voor de deelnemers de gelegenheid om op de gastlocaties te genieten van een lekker hapje of drankje. De route van dit jaar was gebaseerd op de door de VVV gecreëerde Groenste Route, waarmee Weert de titel Groenste Stad van Nederland 2012 verdiende.

Het centrummanagement schatte het aantal deelnemers op 1200. Dat is bijna een verdubbeling van het aantal deelnemers van vorig jaar. De deelnemers waren lovend over de organisatie. Men mag terugkijken op een zeer geslaagde editie van de Straattheater Fietstocht.

no images were found