Na de overname eerder dit jaar van Nieuwhof in Groningen heeft Irmato Group, met hoofdvestiging in Stramproy en diverse vestigingen in Nederland, Duitsland en België, met ingang van 15 augustus 2013 Jentjens Machinetechniek in Veghel overgenomen.

Jentjens Machinetechniek is een machinefabriek die gespecialiseerd is in totaaloplossingen voor automatisering van montage- en producthandelingen. De organisatie is specialist in oriented handling; het oppakken, verplaatsen en positioneren van diverse niet vormvaste producten. Met deze overname zet Irmato Group een grote stap voorwaarts in het realiseren van totaaloplossingen in de machinebouw en verbreedt en versterkt daarmee de basis van het bedrijf.

De activiteiten van Jentjens worden ondergebracht in de divisie IRIS van Irmato Group en zal met ca. 20 medewerkers starten op de bestaande locatie in Veghel. Waarbij Irmato de verwachting heeft snel door te groeien in aantal medewerkers.

Door de bedrijven Nieuwhof en Jentjens toe te voegen aan de bestaande organisatie kan Irmato Group BV, met meer dan 350 medewerkers en vestigingen verspreid over het hele land, nog beter inspelen op de wensen en behoeften van de klanten.

Beide overnames passen in de strategie van Irmato om met een landelijke dekking de klanten van concept tot realisatie te bedienen.

3 REACTIES

  1. wat wil je daarmee zeggen Tante Marie?
    Dat mag Irmato toch helemaal zelf weten en wees blij als Irmato een sportclub wil sponsoren dat is toch alleen maar gunstig voor de sport!!!!!

Comments are closed.