Een 42-jarige man uit Weert is dinsdag aangehouden op verdenking van een poging tot beroving op de Vogelsbleek. Daarbij kwam het slachtoffer, een 72-jarige man uit Nederweert, op de grond terecht en hij werd geslagen. De verdachte ging er vervolgens zonder buit vandoor.

Mede dankzij het signalement dat de politie kreeg van een alerte getuige, werd de verdachte even later in de buurt opgespoord en aangehouden op de Graafschap Hornelaan. Het slachtoffer raakte gewond en moest voor behandeling naar het ziekenhuis. Over het exacte letsel is op dit moment niets bekend. De verdachte zit vast voor verder onderzoek.

6 REACTIES

  1. Alle sterkte aan het slachtoffer want het te triest voor woorden.

    Ben het helemaal eens met Sjeng & maanling.

    En dat die verdachte maar lekker lang vast blijft zitten.

  2. ‘T weer eens laag bij de grond , een beetje hulp van onze interregionale politie genaamd Ex rijkswachters
    zouden dit varken voor eens en altijd leren , hoe je met andere mensen om moet gaan .

Comments are closed.