Overlast A2-actie beperkt

Foto’s/video – Donderdag rond half 5 ’s middags reden protesterende truckers Weert voorbij. De overlast ten gevolge van de aangekondigde langzaam-aan actie bleef beperkt.

Vrachtwachtwagenchauffeurs reden met maar 60km/u over de snelweg van Eindhoven naar Weert. De snelheid was weliswaar beperkt, maar het verkeer reed zonder opstoppingen door. De actie werd opgezet onder leiding van Transport Belangen Vereniging AIDT.nl.

De langzaam-aan-actie is bedoeld om aandacht te vragen voor misstanden in de transportwereld. De chauffeurs vinden dat hun banen wordt ‘afgepakt’ door buitenlandse chauffeurs. Ook voeren ze protest vanwege de nieuwe bijscholingsregels en de rust- en rijtijdenwet.

Video via Youtube:
http://youtu.be/rQpWZaJg89w

er zijn geen afbeeldingen gevonden