Munttheater september

Het theaterseizoen start binnenkort weer en dat betekent dat bij het Munttheater in Weert weer wat leuke voorstellingen in het verschiet staan. Het cultureel seizoen wordt dit jaar wederom geopend tijdens het Cultureel Lint.

Bekijk een overzicht van de eerste voorstellingen die in september zullen plaatsvinden:

Musicalkoren Equal Voices & Cantarella: Sing!
Sing! is de vierde muzikale theatershow die wordt geproduceerd als samenwerkingsverband tussen de popmusicalkoren Equal Voices en Cantarella onder leiding van Rita Scheffers. U kunt gaan kijken en luisteren naar een wervelende show met uiteraard veel zang maar ook strakke choreografieën. Zelf meezingen mag natuurlijk ook met nummers uit onder andere sister act, Les Miserables, Hairspray en The Phantom. Ook de jongere broertjes en zusjes, verenigd in de kinderkoren Groenewoud en Cantarella, ontbreken niet. Zij zijn te horen en te zien in onder andere The sound of Music en Oliver. Kortom: laat u verrassen door meer dan 125 kinderen en jongeren in de leeftijd van 7-25 jaar.
Uit de regio | zaterdag 7 september | 19.30 uur | € 10,00 excl. pauzedrankje
Uit de regio |zondag 8 september | 14:00 uur | € 10,00 excl. pauzedrankje

Rotary Land van Horne: Benefietgala Herman van Veen
Herman van Veen verzorgt een gala-benefiet optreden in het Weerter Munttheater. Na uitverkochte voorstellingen in Carré is dit een unieke gelegenheid om deze wereldartiest in Weert te bewonderen. De avond wordt georganiseerd door de Rotary Weert Land van Horne die hiermee middelen bij elkaar wil brengen voor lokale en internationale kinderdoelen. Één van de goede doelen is Lot Roos, een initiatief van Herman van Veen dat centraal staat voor kinderrechten wereldwijd (meer info: www.lotroos.nl). Naast losse kaarten voor de voorstelling met het aansluitend feest zijn er ook dinerarrangementen mogelijk. De losse kaarten kunnen via het Munttheater gekocht worden. De all-in prijs voor de voorstelling en het aansluitende feest is 110,- euro. Meer informatie, prijzen en het reserveren van de arrangementen via www.benefesta.com.
Vrijdag 20 september | 20:00 uur | € 110,00

Cultureel Lint
Voor de derde keer op rij vind de gezamenlijke opening van het cultureel seizoen plaats. Dit initiatief van het Munttheater, Rick, Muziekcentrum De Bosuil en Bibliocenter is in nauwe samenwerking met diverse andere culturele organisaties en amateurverenigingen. Het is de gelegenheid om het grote diverse cultureel aanbod dat Weert rijk is, aan een groot publiek te presenteren. In de binnenstad, op de Oude en Nieuwe Markt, het Collegeplein en in gebouwen van Rick en het Munttheater kan het publiek interactief kennismaken met het nieuwe aanbod op cultureel gebied. Op diverse locaties in de stad zijn demonstraties, miniconcerten en workshops gepland. Er is een aanbod voor jong en oud. Voor actuele informatie: www.cultureellint.nl.
Uit de regio | zondag 22 september | 12:00 uur | gratis toegang

Tickets & informatie:
www.munttheater.nl