Heb jij vroeger ook menig uurtje op de Oelemarkt 13 vertoeft bij Harm en Rob in café De Barbier. En zou je het leuk vinden om alle mensen van toen weer eens te ontmoeten. Dan hebben we goed nieuws voor jou. Op zaterdag 7 september a.s. vanaf 16:00u vindt er bij café De Stuiterbal – Oelemarkt 13 te Weert de eerste Barbier-reünie plaats.

Voor al diegenen die zich nog niet hebben opgegeven; stuur een mailtje naar [email protected] en laat weten dat je erbij bent. Gelieve dit te doen voor 24 augustus a.s. zodat we als organisatie enigszins in kunnen schatten hoe druk het gaat worden.

Heb je eventueel zin om als oud-personeelslid nog wat biertjes te tappen of plaatjes te draaien, geef dit dan ook meteen even door. Mocht je mensen kennen die niet meer in Weert en omstreken wonen maar die misschien toch graag willen komen…. Zegt het voort, zegt het voort.

Facebooklinkje:
https://www.facebook.com/reunie.barbier