Scapino bereidt zich voor op de terugkomst naar Weert. De schoenenwinkel vertrok eind 2010 uit Weert om plaats te maken voor het nieuwe Stationskwartier.

Het vertrek haalde destijds nog (via WdG) GeenStijl.nl omdat de winkel letterlijk werd geplunderd door koopjesjagers. De hele winkel werd overhoop gehaald omdat alles met 50% korting werd verkocht.

Inmiddels is het Stationskwartier bijna gereed. Met Scapino was destijds afgesproken dat ze zich opnieuw zouden vestigen is Weert. En zo zal ook gaan gebeuren. Naar verwachting zullen de eerste winkels waaronder Scapino en Electro World nog voor het einde van dit jaar hun intrek nemen in hun nieuwbouwpand.

Scapino is in elk geval op zoek naar personeel. Ben jij de nieuwe assistent filiaalmanager of verkoopmedewerker? Solliciteer dan via de website van Scapino.

Linkje voor onze jobzoekers:
https://scapino.jobsinshops.nl

3 REACTIES

  1. Geweldig… Scapino weer truk in Wieert, Al is ut mer vur de hieel vrindeluke verkoupers, di-j zowul asje binnekomtj,en zowul asje weer noa boete goatj, uch hieel vrindeluk bergoete en uch hieel vrindeluk uitzweije, aug al hè-je niks gekocht zoals geweunluk.

  2. oorsmeer er zijn ook mensen die minder geld hebben en geen duren merkschoenen kunnen kopen en daarbij zie ik liever de winkels vol dan panden die leegstaan

Comments are closed.