Ambulancebrand & ongeval

Foto’s – Op de snelweg A2 bij Weert hebben woensdagmiddag twee incidenten plaatsgevonden waarbij de hulpdiensten van Weert zijn gealarmeerd.

Omstreeks 15.05 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de snelweg A2 ter hoogte van Kelpen-Oler (hm 208,5). Ter plaatse was een auto door onbekende oorzaak van de weg geraakt en in de greppel tot stilstand gekomen. De bestuurder wist het voertuig zelfstandig te verlaten, echter moest de bijrijdster door de brandweer worden bevrijd.

Voor het ongeval werd ook een traumahelikopter gealarmeerd, maar deze werd geannuleerd. Beide slachtoffers zijn met de ambulance naar het ziekenhuis van Weert vervoerd.

Een van de ambulances die onderweg was naar het ongeval kwam met pech langs de weg te staan. Ter hoogte van de toerit bij het AC-restaurant aan de zijde van Weert (hm 203,3) kwam de ambulance met een oververhitte motor stil te staan. De brandweer van Weert en Nederweert werden gealarmeerd om de ambulance te blussen, maar het vuurtje was bij aankomst van de brandweer reeds gedoofd.

er zijn geen afbeeldingen gevonden