Vervolgwerk spoorzone

Een deel van de Maaseikerweg is in verband met werkzaamheden van dinsdag 3 tot en met donderdag 5 september afgesloten voor gemotoriseerd verkeer en fietsers. Een deel van de Louis Regoutstraat gaat op 6 september weer open voor het verkeer.

Maaseikerweg
Op dinsdag 3 september worden op het deel van de Maaseikerweg tussen de rotonde bij de St. Maartenslaan/Onzelievevrouwestraat en de Beatrixlaan de resterende werkzaamheden aan de weg, het trottoir en het fietspad uitgevoerd. Op die dat worden ook de straatlantaarns geplaatst. Op woensdag 4 september wordt de toplaag van het asfalt aangebracht en op donderdag 5 september volgt dan nog de belijning. Tijdens deze dagen is de Maaseikerweg tussen de rotonde bij de St. Maartenslaan/ Onzelievevrouwestraat en de Beatrixlaan afgesloten voor gemotoriseerd verkeer en voor fietsers. Voetgangers kunnen we gebruik maken van de trottoirs. Met gele bebording wordt een omleidingsroute ingesteld.

Louis Regoutstraat
In de Louis Regoutstraat, tussen de Dries en het Beraplein en in een deel van de Kerkstraat wordt op dinsdag 3 september de onderlaag van het asfalt aangebracht. Vanaf vrijdag 6 september gaan de Louis Regoutstraat, tussen de Dries en het Beraplein, en de Kerkstraat weer open voor verkeer. De komende maanden wordt er in de Louis Regoutstraat gewerkt tussen het Beraplein/Kerkstraat en de Kazernelaan.

Meer informatie:
www.weert.nl/spoorzone
www.houtstraatlossing.nl