Foto’s – Zondag omstreeks 21.30 uur zijn de ambulancedienst en politie van Weert gealarmeerd voor een steekincident in een naderende trein.

In de intercitytrein komende vanuit Eindhoven had een treinreizigster zichzelf verwond. De vrouw had zichzelf bewust in haar ledematen gestoken met een aardappelmesje. Een van de conducteurs kwam uit bij de bloedende vrouw en waarschuwde de hulpdiensten.

Op het station van Weert werd de vrouw door de politie uit de trein gehaald en overgedragen aan de ambulancebroeders. De vrouw weigerde in eerste instantie de medische behandeling maar gaf later toe aan de verzorging. Agenten zochten ondertussen naar het mesje. Het mesje werd ingepakt in papier teruggevonden in de tas van de vrouw.

Nadat de treinreizigster ter plaatse was behandeld aan haar verwondingen werd zij weer overgedragen aan de politie. De vrouw is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Over de toedracht van het incident is niets bekend.

5 REACTIES

  1. Vragen om aandacht, of psychisch niet in orde? Wel of niet in combinatie, het is triest voor de patiĆ«nt, maar absoluut ook choquerend voor de medereizigers! Daarnaast krijgen conducteurs al genoeg voor hun kiezen. Sterkte voor de conducteur die haar ‘gevonden’ heeft.

  2. En deze mevrouw hoort echt op een gesloten afdeling. Die stond vanochtend rond half 8 naast het spoor op Weert. Alweer de politie erbij en de trein met 20 minuten vertraging. Triest voor haar en andere betrokkenen

Comments are closed.