Weert in Dialoog breidt uit

Meer dan 250 mensen uit Weert en omstreken deden vorig jaar mee aan de Dag van de Dialoog. Vrolijke gezichten, mooie woorden, bijzondere ervaringen. Weert in Dialoog was een “feessie”! Genoeg reden voor een vervolg die zelfs een extra dag kent.

Dit jaar staat er weer een Weert in Dialoog op stapel en wel op vrijdag 1 en zaterdag 2 november. Zo heeft iedereen de kans om mee te doen aan een van de vele mooie gesprekken in de stad. Het thema van dit jaar is “Erbij horen. Super actueel dus!

Is Weert in Dialoog nog nieuw voor jou(w) organisatie maar ben je wel nieuwsgierig? Kom dan vrijdag 20 september van 15.00 tot 17.00 uur, naar de dialoogproeverij in het Keenterhart (inloop vanaf 14.30u). Je maakt de dialoog in levende lijve mee en ervaart dan ook de verbindingskracht waar wij het allemaal voor doen.

De proeverij is bedoeld voor mensen en organisaties die “het zelf eens willen meemaken” voordat ze de handen uit de mouwen steken om gesprekken te organiseren. Of natuurlijk om jouw connectie met Weert in Dialoog weer even op te frissen.

Aanmelden voor de proeverij? Mail naar [email protected]

Meer informatie:
www.weertindialoog.nl