Brand naast de Toerist

Foto’s – Maandag iets voor middernacht zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een brand aan de Maaseikerweg.

Ter plaatse stond op het terrein naast de Toerist stond een zeecontainer in lichterlaaie. De brandweer was snel ter plaatse maar moest eerst een slot forceren om bij de brandhaard te komen. Met de hydraulische knipschaar werd het slot afgeknipt.

Tijdens de bluswerkzaamheden bij de container werd opgemerkt dat elders op het terrein nog een brand woedde. Enkele tientallen meters verderop stond een vouwwagen in brand. De branden waren snel onder controle maar van de goederen bleef niets meer over op een houten pop na.

De brandweer wist het vuur snel te blussen. De politie vermoed dat er sprake is van brandstichting en onderzoekt de brand. Bij de brand raakte niemand gewond.

er zijn geen afbeeldingen gevonden