Jouw buur in het zonnetje

Zaterdag 21 september 2013 is het weer Nationale Burendag. Op deze dag kun je in Weert jouw buren weer in het zonnetje zetten of gezamenlijk met de buurt een activiteit organiseren.

Burendag is een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds. Op Burendag voeren buren overal in Nederland hun goede ideeën uit, van buurtontbijtjes tot zeskampen en schoonmaakacties. Heb je een leuk idee voor Burendag? Dan kun je in aanmerking komen voor een bijdrage van €500,- van het Oranje Fonds. Meer informatie hierover vind je op www.burendag.nl.

Punt Welzijn stimuleert bewoners om tijdens Burendag een bijzondere buur in het zonnetje te zetten. De betreffende buurtbewoners kunnen worden aangemeld door buren, kennissen, dorps- en wijkraden etc.

Op zaterdag 21 september zullen de opbouwwerkers van Punt Welzijn met het BuurTerras een bezoek brengen aan deze speciale buren, die veel voor hun buurt doen. Het BuurTerras zorgt voor een gezellig terras met koffie en vlaai, waar bewoners kunnen hun dank en waardering ten opzichte van de bewoner uit kunnen spreken.