Zomerfeest Fatima

Tijdens het jaarlijks Zomerweekendfeest op 9, 10 en 11 augustus a.s. wordt dit jaar het 30-jarig jubileum gevierd van Buurtvereniging Fatima te Weert.

De locatie van dit feest is in de grote feesttent op het voetbalveld aan het Patersveld (nabij de Antoon de Winterstraat). Op vrijdag 9 augustus wordt er vanaf 17.30 uur een Darttoernooi georganiseerd voor alle inwoners van de wijk Fatima. Voor de kinderen is er op zaterdag 10 augustus vanaf 13.00 uur een sport- en spellenmiddag en op zondagmiddag 11 augustus, eveneens vanaf 13.00 uur, een speurtocht door de wijk.

De zaterdagavond en zondagmiddag zijn toegankelijk voor iedereen en bovenal gevuld met muziek en hilariteit. We hebben voor zaterdagavond 10 augustus enkele Weerter topartiesten weten te strikken, nl. het duo Ed & Frans (bekend als Boonte Aovundj-artiesten van de Rogstaekers) alsmede het duo Joerik & Harry (van Harry & de Gebroeëke Zwiêgelkes).

Beide duo’s weten de tent op z’n kop te zetten door mensen volop te amuseren met humor en leuke liedjes. Door hun optreden, beladen met flauwekul en lompigheid, wordt de sfeer alom bepaald. U kunt rekenen op een hoge fun-factor deze avond. De optredens van deze artiesten worden omlijst door gevarieerde muziek van drive-in show “Stepp Showservice”.